Masca de par, balsam sau tratament? Solutii profesionale pentru un par sanatos

Indiferent de problema identificată, găsirea unor solutii profesionale pentru un par sanatos pornesc de la o diagnosticare adecvată. Adică se pornește de la cauză pentru a identifica remediul potrivit. De cele mai multe ori, aceste probleme apar în diferite combinații.

Cele mai des întâlnite prebleme ale părului și scalpului sunt deshidratarea și degradarea, vârfuri despicate și căderea părului, lipsa de vitalitate și de strălucire, mătreața și sensibilitatea scalpului sau producerea în exces de sebum.

Din fericire, pentru orice problemă identificată noi avem si o varietate de solutii profesionale pentru un par sanatos

Balsamul de păr se folosește la fiecare spălare a părului, după șamponare. Principalul său rol este de a hrăni firul de păr și de a-l face mai moale, mai mătăsos. Folosind doar șampon, de cele mai multe ori râmăne rigid și aspru la atingere. Balsamul se aplică pe toată lungimea firului de păr la o distanță sigură de scalp pentru a preveni îngrăsarea acestuia.

Balsam de par Keratin Complex

Balsamul pentru toate tipurile de păr Keratin Complex are la bază un complex de ingredientele hrănitoare și hidrateaz în profunzime.Astfel, oferă părului doza de hrană necesară după spălare. Produsul conține ulei de cocos și ulei de migdale dulci, perfecte pentru un păr mătăsos, moale și strălucitor.

Masca de păr nu este un înlocuitor al balsamului ci vine în completarea acestuia. Se aplică o dată pe săptămână sau chiar la două săptămâni. Însă în zilele în care aplici masca, poți renunța la balsam. Masca de păr conține mai multe ingrediente nutritive, are o textură mai densă și o formulă care acționează în profunzime. Timpul de acțiune a substanțelor din mască este ma îndelungat, așa că rezervă-și măcar jumătate de oră pentru acest mic ritual de îngrijire. De obicei, acest gen de tratament are efecte vizibile chiar de la prima aplicare.

Masca de par cu extract de melc

Masca nutritivă pentru păr normal și tratat cu extracte de melc Keratin Complex este recomandată pentru părul supus la dese tratamente chimice sau termice. Masca lasă părul frumos, moale și suplu, protejându-l de îmbătrânirea prematură grație extractelor regeneratoare de melc.

Tratamentele profesionale pentru păr

Acestea au la bază combinații și formule mai puternice de substanță activă. Acestea au rolul de a restructura și fortifia firul de păr sau scalpul. Printre cele mai eficiente metode in tratamentul părului se numara fiolele. Acestea sunt produse concentrate, de tip ser, cu efecte vizibile incă de la primele utilizari.

Fiole tratament împotriva căderii părului

Fiolele de tratament împotriva căderii părului Keratin Complex conțin mentol, care energizează și purifică firul de păr, conferindu-i putere. Mixul de uleiuri esențiale dintre care se remarcă cel de rozmarin și extractele vegetale stimulează micro-circulația la nivelul scalpului, energizează și revitalizează rădăcina de păr.

Ghidul complet de produse profesioanale pentru îngrijirea părului de la Dermacos poate fi găsit aici. Dă-ne un like și pe Facebook dacă vrei să fii la curent cu noutățile.

Exfolierea tenului. Masca neagra exfolianta
Gama completa de Sampoane Profesionale Keratin Complex

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Navigation
Close

Cosul meu

Great to see you here !

A password will be sent to your email address.

Datele dvs. personale vor fi utilizate pentru a vă îmbunătăți experiența pe acest site, pentru a gestiona accesul la contul dvs. și în alte scopuri descrise în politică de confidențialitate.

Already got an account?

Categorii

Join Waitlist We will inform you when the product arrives in stock. Please leave your valid email address below.
[]