Cel mai bun sampon pentru par gras

Fiecare dintre noi își dorește să fie frumoasă și apreciată și petrece ore întregi căutând cel mai bun sampon pentru par gras. Ne dorim ca parul nostru să fie mereu curat și cu un aspect cat mai frumos si mereu plăcut la atingere. Însă părul gras este dificl și cele mai multe ori poate căpăta un aspect neîngrijit și respingător.

Sebumul


Dușmanul femeilor de pretutindeni pare să fie sebumul. Acesta poate fi localizat la nivelul feței sau al părului. Dar care este de fapt proveniența acestui rău necesar?
Sebumul este un ulei natural produs la nivelul glandelor sebacee, care are rolul de a proteja pielea și de a o menține hidratată. Problema apare în momentul în care se produce un dezechilibru la nivelul acestor glande și sebumul este secretat în exces.
În mod normal, aspectul uleios al părului ar trebui să apară la minim două zile de la spălare, în funcție și de activitățile pe care le are fiecare. Însă femeile care se confruntă cu un tip de păr gras observă apariția în exces a acestui ulei chiar și după câteva ore. De obicei de la o zi la alta.

sampon par gras
aspectul parului gras


Pe lângă dereglările hormonale, cauzele producerii sebumului in exces sunt mai multe. Putem menționa aici stresul, anxietatea, o dietă dezechilibrată, oboseala și folosirea în exces a produselor cosmetice. La fel de importantă este și moștenire genetică.

Soluții


Nu trebuie să-ți faci griji, nu esti singura care trece prin asta și există soluții pentru această problemă. Primul pas este să folosești produsele potrivite. Pentru a scăpa de producerea sebumului in exces. Încearcă să flosești un șampon efficient, dar blând cu scalpul, de preferabil cu un pH neutru.


Recomandarea noastră pentru îngrijirea unui astfel de păr problematic, ce se îngrașă foarte repede, este Șamponul echilibrant pentru par gras din gama Keratin Complex.

Acest șampon pentru par gras se găsește doar în magazinul nostru online și este un produs profesional în care poți avea încredere deplină. Are o acțiune blândă asupra scalpului. Testele au dovedit că eliberează părul de reziduurile provenite de la ingredientele din produsele de stilizare, de impurități și de sebum.

Produsul este testat dermatologic și nu conține parabeni, sulfați sau silicon și vine într-o cantitate mare, de 1000 de ml. Astfel, te vei bucura de senzația unui păr curat o perioadă mai îndelungată.

Vizitează-ne oricând și pe pagina noastră de Facebook

Cum influențează hormonii aspectul pielii
Care este cel mai bun sampon antimatreata

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Navigation
Close

Cosul meu

Great to see you here !

A password will be sent to your email address.

Datele dvs. personale vor fi utilizate pentru a vă îmbunătăți experiența pe acest site, pentru a gestiona accesul la contul dvs. și în alte scopuri descrise în politică de confidențialitate.

Already got an account?

Categorii

Join Waitlist We will inform you when the product arrives in stock. Please leave your valid email address below.
[]