Gama completa de Sampoane Profesionale Keratin Complex

Indiferent de personalitatea părului tău, este imposibil să nu te regăsești în gama completă de sampoane profesionale Keratin Complex.

Dermacos s-a dedicat în totalitate frumuseții naturale, obtinute prin îngrijirea pielii și a părului. Astfel am creat produse speciale, corelate cu nevoile individuale.

Gama Keratin Complex este destinată îngrijirii părului și are la bază celebrul extract de melc. Utilizat pe post de substanță activă, alături de cheratină, acesta întărește firul de păr. Împreună garantează rezultate excelente și îți vor dărui o podoabă capilară demnă de o zeiță.

Gama completă de Sampoane Profesionale Keratin Complex
sampoane profesionale
sampoane profesionale Keratin Complex

Șamponului echilibrant pentru păr gras Keratin Complex – curăță în profunzime și lasă părul moale și mătăsos, fără impurități, reziduuri de la produsele de sytling sau grăsime.

Sampon normalizant antimatreata Keratin Complex – este dedicat părului normal cu tendințe de îngrășare și celui gras sau cu mătreață. Produsul conține un complex de ingrediente purificatoare și antibacteriene care previn apariția mătreții.

Șamponul nutritiv pentru păr uscat și casant Keratin Complex – conține un complex de ingrediente hidratante special concepute pentru părul deteriorat în profunzime. Combinația de ulei de cocos, migdale dulci și argan lasă părul moale și îl hrănesc de la rădăcină până la vârfuri, fără a-l încărca.

Șamponul pentru utilizare freventă cu extract de melc Keratin Complex – special destinat părului normal sau tratat. Produsul include pantenol și poteine de lapte, care hidratează în profunzime și conferă strălucire, fără a îngreuna însă firul de păr.

Șamponul protector pentru păr colorat și tratat Keratin Complex – este recomandat pentru curățarea părului vopsit, tratat chimic și supus decolorărilor. Este un produs protector și nutritiv și conține proteine de lapte care hrănesc în profunzime

Șamponul restructurant cu keratină Keratin Complex – este conceput pentru părul fragil, tratat chimic și deteriorat. Șamponul conține proteine de cheratină hidrolizată ce restructurează cuticula și conferă corporalitate și volum firului de păr.

Șamponul este unul dintre cele mai folosite produse pentru igienă. Dar, alegându-l pe cel potrivit, îl poți transforma într-un adevărat aliat al frumuseții tale.

Dă-ne un like și pe Facebook.

Masca de par, balsam sau tratament? Solutii profesionale pentru un par sanatos
Retinolul. Rolul său în cosmetică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Navigation
Close

Cosul meu

Great to see you here !

A password will be sent to your email address.

Datele dvs. personale vor fi utilizate pentru a vă îmbunătăți experiența pe acest site, pentru a gestiona accesul la contul dvs. și în alte scopuri descrise în politică de confidențialitate.

Already got an account?

Categorii

Join Waitlist We will inform you when the product arrives in stock. Please leave your valid email address below.
[]