masca neagra exfolianta

Exfolierea tenului. Masca neagra exfolianta

Prin exfolierea tenului sunt eliminate pielea moarta si impuritatile, iar porii se vor micsora. Masca neagră exfoliantă este potrivită pentru toate tipurile de ten și are ca scop detoxifierea tenului datorită substanței de bază, cărbunele activ.

Pielea este alcătuită din mai multe straturi, fiecare având rolul său. Primul și singurul strat vizibil este epiderma. Celulele aflate în acest strat exterior al pielii se reînoiesc constant, cele „moarte” fiind înlocuite de cele tinere. Dacă aceste nu se desprin în totalitate de stratul conos de piele, tenul va căpăta un aspect uscat și tern, adică un aspect pe care nu ni-l dorim. Pentru ca aceste celule vechi să se desprindă au nevoie de un mic ajutor.

Exfolierea este tocmai acest proces de înlăturare a celulelor moarte din stratul superior al pielii. Efectuată corect și regulat, exfolierea tenului va îmbunătăți aspectul general al pielii. Totodată contribuie și la rezolvarea diverselor probleme ale tenului, precum cicatrice și pori măriți.

exfolierea tenului
exfolierea tenului

Tenul exfoliat regulat, blând, va avea un aspect mai proaspăt și mai luminos și va absorbi mai ușor substanțele active din cremele și tratamentele aplicate.

Exfolierea se poate acasă, folosind substanțe cu particule fine, care să nu agreseze pielea, (precum zațul de cafea, bicarbonat de sodiu sau zahăr) sau produse cosmetice speciale pentru exfolierea tenului.

Masca neagra exfolianta

Acest tip de mască este o adevărată bine-cuvântare pentru toate posesoarele de ten problematic, cu puncte negre vizibile și pori blocați. Aceasta are la bază un extract din cărbune activ, cunoscut pentru proprietățile sale purificatoare. Masca neagră exfoliantă este potrivită pentru toate tipurile de ten și are ca scop detoxifierea tenului. Principala sa este la exterior, pentru că are efectul de „smulgere” datorită tehnicii de „peel off”. Însă are efect si la interior si ajută pielea să lupte impotriva acneei, a tenului gras si uleios

Recomandarea noastră: Masca neagra exfolianta de tip peel off cu microparticule ionizate de aur Luxury Mask.

masca neagra exfolianta
masca neagra exfolianta

Pe lângă extractul de cărbune activ, această mască are la bază microparticule ionizate de aur cu efect antibacterian, care detoxifică pielea și accelerează pătrunderea ingredientelor active în epidermă.

De ce să alegi acest produs? Pentru că masca neagră tip peel off cu microparticule ionizate de aur Luxury Mask are efect de curățare și de purificare a tenului în profunzime. De asemenea, masca scoate punctele negre, elimină impuritățile și lasă tenul mai moale și mai mătăsos. Produsul stimulează reînnoirea celulară și contribuie la exfolierea în profunzime a pielii.

Masca neagră exfolianta de tip peel off cu microparticule ionizate de aur Luxury Mask este un produs profesional, dermato-cosmetic. Produsul este distribuit doar prin intermediului consultanților noștri și este testat dermatologic, cu rezultate dovedite.

Dacă ți-a plăcut acest articol, distribuie-l și prietenilor tăi. Ne găsești și pe pagina de Facebook.

Cel mai bun sampon pentru par uscat si casant
Masca de par, balsam sau tratament? Solutii profesionale pentru un par sanatos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Navigation
Close

Cosul meu

Great to see you here !

A password will be sent to your email address.

Datele dvs. personale vor fi utilizate pentru a vă îmbunătăți experiența pe acest site, pentru a gestiona accesul la contul dvs. și în alte scopuri descrise în politică de confidențialitate.

Already got an account?

Categorii

Join Waitlist We will inform you when the product arrives in stock. Please leave your valid email address below.
[]