Mască de păr restructurantă cu keratină, 500 ml

80 lei

Bucură-te de un păr mai puternic ca niciodată cu Masca de par restructurantă cu keratină Keratin Complex! Întărește firul în profunzime și fă-l indestructibil în fața agresiunilor!

Stoc epuizat


Părul casant, care se rupe și se deteriorează ușor are nevoie de ajutor! Oferă-i-l cu Masca de păr restructurantă cu keratină Keratin Complex, care lasă firul puternic, întărit, sănătos de la rădăcină până la vârfuri.

Beneficiile produsului 

Cheratina este în mod natural prezentă în structura firului de păr, dar se pierde odată cu înaintarea în vârstă sau în urma agresiunilor la care a fost supus firul. Masca de păr restructurantă cu keratină Keratin Complex vizează să schimbe această situație, hrănind firul în profunzime și întărindu-l.

Părul crește mai lung, e mai puternic și mai strălucitor, făcând față mai ușor agresiunilor la care este supus.

Modalitate de utilizare

Folosește pe părul proaspăt spălat. Masează ca să intensifici pătrunderea ingredientelor benefice în păr și apoi clătește.

INGREDIENTE: APĂ, SULFAT COCET DE SODIU, CLORURĂ DE SODIU, COCAMIDE DEA, DISODIU EDTA, PARFUM, COPOLIMER STIREN ACRILAT, POLICUATERNIU-7, ULEI DE PRUNUS AMYGDALUS DULCIS , ULEI DE ARGANIA SPINOSA, ULEI DE COCUS NUCIFERA, CLORURĂ DE GUAR HIDROXIPROPILTRIMONIU, METILCLOROISOTIAZOLINON, METILISOTIAZOLINON.

Bucură-te de un păr mai puternic ca niciodată cu Masca de păr restructurantă cu keratină Keratin Complex! Întărește firul în profunzime și fă-l indestructibil în fața agresiunilor!

Bazat pe 0 pareri

0.00 Overall
0%
0%
0%
0%
0%
Fii prima care lasa o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pareri

Inca nu sunt pareri

Navigation
Close

Cosul meu

Great to see you here !

A password will be sent to your email address.

Datele dvs. personale vor fi utilizate pentru a vă îmbunătăți experiența pe acest site, pentru a gestiona accesul la contul dvs. și în alte scopuri descrise în politică de confidențialitate.

Already got an account?

Categorii

Join Waitlist We will inform you when the product arrives in stock. Please leave your valid email address below.
[]