Cremele de zi trebuie să fie bune bază de machiaj și să aibă o textură ușoară, să se absoarbă repede, să fie hidratante dar să aibă și efect antioxidant, efect e protecție UV și împotrivă factorilor poluanți. De asemenea, cremele de zi trebuie alese în funcție de caracteristicile tenului

–              Uscat, sensibil

–              Gras, mix

–              Normal

Tenul uscat, de obicei, accentuează ridurile care se formează în mod natural. Așadar, soluția presupune hidratarea și energizarea tenului și apoi umplerea ridurilor. Produsele pentru diminuarea ridurilor trebuie să fie corelate cu nivelul de vârstă.

Noi putem propune:

–  Crema antirid pentru piele delicată cu Gheara Diavolului cu efectele de regenerare, recomandată în cazul ridurilor fine și de expresie.

– Crema de zi cu venin de albine împotriva ridurilor, recomandată în cazul ridurilor pronunțate, alături de Masca hidratantă calmantă care hrănește și liniștește tenul.

-Cremă pentru ten uscat cu proteine de mătase, care hidratează profund tenul, împiedicând apariția ridurilor premature, alături de Serul antirid cu extract de canabis, care hidratează pielea și oferă un efect de lifting

Hiperpigmentarea pielii sau a altor ţesuturi apare ca urmare a depunerii excesive de melanină, pigmentul „responsabil” de culoarea pielii. Adică, Celulele pielii se supraîncarcă de pigment şi atunci apar petele. Pentru a diminiua aceste pete, este recomandată folosirea unor creme cu  factori de protecție, dar care să conțină genți de albire și vitamina C.

Noi propunem:

Ser antirid cu vitamina C și Centella asiatică, care protejează tenul de radicalii liberi, iluminează pielea și șterge petele pigmentare.

Cele mai multe șampoane din comerț conțin silicon și parabeni. Siliconul are ca rol de a sigila firul de păr, dând astfel impresia că-l repară. Însă ce se întâmplă cu adevărat cu firul de păr, în timp, este că părul uleios va deveni şi mai uleios, iar firul subțire și fin se va îngreuna.

Parabenii sunt niște derivanți din petrol care funționează ca niște conservanți, care împiedică apariția bacteriilor în corpul cosmeticelor.  Studiile de specialitate sugerează faptul că această substanță pe care o găsim în majoritatea produselor cosmetice pot fi absorbite și metabolizate la nivelul pielii, ducând la numeroase afecțiuni în sistemul nostru imunitar.

Din fericire, produsele Dermacos nu conține niciuna din aceste substanțe. Așadar, tu trebuie doar să alegi dintre:

-Șampon restructurant cu cheratină

-Șampon pentru protecția părului vopsit

-Șampon tratament anti-mătreață

– Șampon echilibrant pentru părul gras

Toate acestea sunt disponibile pe site.

Șamponul protector pentru păr colorat si tratat termic de la Keratin Complex, conține proteine de lapte care hranesc in profunzime însă nu încarcă. Prin urmare, nu înrașă părul.

Frecvența spălarii părului ar trebui ă fie o dată la 2-3 zile.

Căderea parului este o problema cu care se confrunta atat barbatii, cat si femeile. Este normal să pierdem între 50 și 100 de fire de păr zilnic, pentru că aproximativ 90-95% din părul uman se află în etapa de creştere. Restul de 5-10% se află în repaus şi gata să cadă. Această scădere este accentuată în momentul schimbării sezonului cald-rece.

Totuși, dacă această cădere este mai accentuată decât în mod normal, probabil că propriul corp te avertizează că este ceva în neregulă.

Cauzele care provoacă această cădere sunt numeroase, însă printre cele mai frecvente sunt : Stresul, dermatita seboreică sau alte astefel de acțiuni dermatologice, vârsta, alimentație deficitară, reacție de respingere a unor produse cosmetice.

Pentru a întări rădăcina și foliculul pilos ar trebui să folosim produse pe bază de uleiuri esențiale și suplimentate cu vitamine.

Fiolele de tratament împotriva căderii părului de la Keratin Complex. Acestea conțin un mix de ingrediente și uleiuri esențiale precum mentol, rozmarin,  care lasă părul revitalizat, tonifiat în profunzime, mai puternic si mai sănătos. Aceste uleiuri stimulează micro-circulația de la nivelul scalpului și energizează rădăcina firului de păr

AI MAI MULTE INTREBARI? CONTACTEAZA-NE

CONTACT

Navigation
Close

Cosul meu

Great to see you here !

A password will be sent to your email address.

Datele dvs. personale vor fi utilizate pentru a vă îmbunătăți experiența pe acest site, pentru a gestiona accesul la contul dvs. și în alte scopuri descrise în politică de confidențialitate.

Already got an account?

Categorii

Join Waitlist We will inform you when the product arrives in stock. Please leave your valid email address below.
[]