Cine suntem

Un brand care vrea să redefinească frumusețea ca stare de bine, fericire, naturalețe, libertate. Motto-ul în care credem e: „suntem în continuă căutare de substanțe active inovatoare”. Produsele comercializate de noi sunt: sampoane profesionale, creme antirid (crema antirid cu extract de melc, crema antirid cu acid hialuronic), masti de par profeiosnale, tratamente pentru par in fiole, serumuri antirid, apa micelara.

Dermacos s-a născut în 1991 și de mai bine de 25 de ani este specializat în produse pentru îngrijirea tenului și a corpului. Pornim întotdeauna de la studii și ne bazăm pe inovație și originalitate, pentru a crea acele produse care te vor satisface pe deplin. Ne mândrim cu faptul că deținem o poziție competitivă pe piața produselor cu cost mediu, deoarece preferăm să acordăm o atenție mai mare calității ingredientelor decât ambalajului.

Povestea Dermacos a început în 1991 și de atunci fiecare capitol a fost mai frumos decât precedentul. Azi continuă în fabrica noastră din Marcianise, Caserta, întinsă pe o suprafață de mai bine de 2000 de metri pătrați. Însă cele mai importante părți ale poveștii nu sunt scrise de noi, ci de tine, clientul nostru. Te invităm să ni te alături și să te bucuri de calitatea Dermacos, ce poate face o diferență în viața ta.

Gamele noastre

Numele gamei a pornit de la cele cinci elemente active minerale din componența sa, care se află deja în organism, dar descresc odată cu vârsta. Prin produsele gamei (crema antirid), vizăm reintroducerea acestor minerale prețioase în piele.

Siliciul stimulează metabolismul calciului și sinteza de colagen. Produsele ce conțin siliciu atenuează ridurile și liniile fine, îmbunătățind starea pielii.

Magneziul tonifică musculatura, atenuează ridurile, favorizează recuperarea hidrolipidică și lasă pielea mai tânără și mai luminoasă.

Manganul protejează celulele de acțiunea nocivă a radicalilor liberi care cauzează îmbătrânirea prematură a pielii și oxidarea acesteia.

Potasiul permite trecerea substanțelor nutritive către celule, sporește hidratarea și remineralizarea țesuturilor și dăruiește o piele sănătoasă și mătăsoasă.

Sulful poartă numele de „mineralul frumuseții”, fiind ideal pentru un ten luminos și tânăr și pentru un păr moale și strălucitor.

Cea mai importantă gamă a noastră a luat naștere prin îmbinarea mai multor substanțe pe bază de retinol, cărora le-am adăugat alte elemente active, alese în funcție de specificul produsului, pentru a satisface nevoile pielii tale și a-ți oferi acea senzație de bine pe care o căutăm în fiecare produs folosit.

Ingredientele-vedetă din cadrul gamei Retinol Complex Ultra Lift:

–          Extractul de melc: hidratează, calmează pielea și întinerește grație asocierii cu retinolul;

–          Veninul de viperă: are efect extraordinar anti-age, reproducând efectul unei mușcături de șarpe într-o manieră delicată, localizată, revigorând pielea;

–          Veninul de albină: are efect natural asemănător botoxului, netezind trăsăturile și stimulând producția de colagen. Acționează precum un agent antiinflamator care sporește de asemenea producția de cortizol a organismului;

–          Proteine de mătase: formează la suprafața pielii un strat protector și hidratant, ușor și lejer, fiind ideal pentru pielea uscată și sensibilă;

–          Gheara diavolului: stimulează regenerarea țesuturilor în profunzime și reprezintă un ingredient de bază în îngrijirea tenului sensibil;

–          Acidul Hialuronic: extrem de apreciat în industria cosmetică, crește rezervele prezente în mod natural în organism, conferind pielii elasticitate și moliciune. Reprezintă un aliat perfect pentru pielea matură, căreia îi atenuează aspectul tern și îi dăruiește luminozitate;

–          Nano Elemente: protejează substanțele funcționale din produse, precum vitaminele, care altfel s-ar deteriora la contactul cu aerul, făcând astfel posibilă eliberarea lor în straturile profunde ale pielii.

Dermacos s-a specializat și în îngrijirea părului (sampoane profesionale, masca de par etc.), creând o linie de produse special dedicate unei podoabe capilare puternice și strălucitoare.

Gama Keratin Complex conține celebrul extract de melc, pe care îl utilizăm pe post de substanță activă, alături de cheratină, ce întărește firul de păr. Împreună, vor obține rezultate excelente și îți vor dărui o podoabă capilară demnă de o zeiță.

Programul nostru
Luni:10-18
Marti:10-18
Miercuri:10-18
Joi:10-18
Vineri:10-18
Sambata:10-14
Duminica:Inchis
Produsele comercializate de noi sunt: sampoane profesionale, creme antirid (crema antirid cu extract de melc, crema antirid cu acid hialuronic), masti de par profeiosnale, tratamente pentru par in fiole, serumuri antirid, apa micelara.

Daca doresti sa devii partenerul nostru, sa revinzi sau sa distribui produsele noastre, ne poti contacta la: contact@dermacos.ro sau info@dermacos.ro sau sună-ne la numerele de telefon 0756286362. Păreri, opinii, întrebări, critici constructive, aprecieri, abia așteptăm să le auzim!

Navigation
Close

Cosul meu

Great to see you here !

A password will be sent to your email address.

Datele dvs. personale vor fi utilizate pentru a vă îmbunătăți experiența pe acest site, pentru a gestiona accesul la contul dvs. și în alte scopuri descrise în politică de confidențialitate.

Already got an account?

Categorii

Join Waitlist We will inform you when the product arrives in stock. Please leave your valid email address below.
[]