Umple ridurile în mod natural cu crema de zi Retinol Complex Ultra Lift

Procesul natural de schimbare

   Ne este frică de schimbare, asta spun studiile. Pe lângă frica de singurătate sau de eșec, printre cele mai mari temeri ale femeilor se numără și frica de a îmbătrâni, fiindcă asociem asta, aproape automat, cu schimbările prin care trece corpul nostru. O schimbare care nu ne va găsi niciodată pregătite.

   Dacă îmbrățișăm cu entuziasm noile trenduri în ceea ce privește fashion-ul, makeup-ul, tehnologia inovatoare sau cursurile de parenting modern, semn că timpurile se schimbă, nu la fel am putea spune și despre schimbările fizice care se produc asupra noastră pe măsură ce trece timpul.

   Fiecare generație de femei s-a confruntat cu problema apariției ridurilor. Știm că urmează să se întâmple asta într-un viitor vag, însă sperăm ca acel moment să fie amânat cât mai mult cu putință. Însă este un proces natural al vieții, care nu marchează neapărat finalul tinereții ci faptul că avem o experiență de viață destul de vastă, dar și faptul că suntem capabili să ne exteriorizăm emoțiile.

   Știai că 31% dintre barbati si femei consideră micile defecte fizice atrăgătoare, ridurile feminine fiind apreciate drept sexy de peste 43% dintre barbati? Asta pentru că ridurile apar în momentul în care suntem foarte expresive și reușim să ne exprimăm emoțiile printr-o mimică proprie. Acest lucru se întâmplă mai ales în cazul persoanelor care sunt mereu vesele și găsesc câte un motiv să râdă în orice situatie în care se află.

   Sunt momente în viaţă în care e firesc să-ţi fie teamă. Sunt însă şi situaţii când temerile pot deveni cel mai mare duşman al unei femei, fiindcă acţionează ca o piedică în calea evoluţiei sale. Cu toate că știm că puterea și frumusețea vin din interior, de cele mai multe ori cădem în capacana de a ne maltrata exteriorul.

   Pentru a rezlva această „mică problemă”, tot mai multe femei apelează la bisturiu sau acul medicului estetician și la injectare unei soluții numite botox, folosită pentru reîntinerirea zonelor sensibile, cum ar fi conturul ochilor, conturul nasului sau al buzelor și a șanțurilor dintre sprâncene.  însă acțiunea acestei substanțe este temporară, și procedura trebuie repetată periodic. Se mai pune la socoteală și faptul că nu este o procedură neapărat accesibilă ca preț, deci repetarea periodică a injectării cu botox poate goli portofelele doamnelor în căutarea tinereții veșnice.

Soluții din natură  

 Soluțiile simple pot veni însă de unde ne așteptăm mai puțin, chiar din natură. Nu de puține ori aceasta ne-a pus la dispoziție întreaga rezervă de substanțe active pentru a ne spori frumusețea. Un asemenea ingredient activ este chiar veninul unor mici insecte, albinele, care are proprietăți antibacteriene și antiinflamatoare, acestea întărind sistemul imunitar. Veninul de albine relaxează pentru o perioadă mușchii feței și îmbunătățește circulația.

   Proprietățile veninului de albine au fost valorificate de către specialiștii Dermacos sub forma unei creme de zi, Crema de zi Retinol Complex Ultra Lift Giorno, cu un conținut bogat in Melitină (component principal al veninului de albine).  Datorită substanței active conținută de acest produs, este stimulată sinteza naturală a colagenului și a cortizolului, iar tenul își capătă treptat aspectul neted și ferm. Astfel, ridurile sunt umplute în mod natural și în profunzime, iar tenul este mai proaspăt și mai luminos, ca după un lifting.

   Grație efectului „botox like” cu botulină naturală, chipul este mai tânăr și pielea mai suplă și mai elastică.  Efectele se văd cu adevărat și se mențin prin simpla aplicare zilnică a creme cu o textură ușoară. Ai putea spune că ai acasă un estetician personal și devotat zi de zi care te va ajuta să te bucuri de fiecare etapă a vieții cu toate provocările sale, fără să apelezi la intervenții chirurgicale.

 

 

Lasa un comentariu

Te rugam sa tii cont de faptul ca vom verifica toate comentariile inainte de a le face publice.