Retinol Complex - Tratament eficient pentru un ten pigmentat
   Libertatea de a fi frumoasă 
 
   Înainte de a fi soție, mamă sau fiică, ești femeie. De câte ori te-ai gândit că tu ești cea mai importantă persoană din viața ta?Că pentru a-i putea face fericiți pe cei din jur, trebuie ca, în primul rând, tu să fii fericită?
   Când o femeie radiază fericire și frumusețe, le dă încredere și celor de lângă ea, transmite un sentiment de siguranță. Atunci când o femeie se simte frumoasă, se simte bine în propria piele, se va simți în largul ei și în societate, în familie, în grupul de prieteni.
   Dar cum se traduce frumusețea? Prin perfecțiune? Prin simplitate? Prin libertatea de exprimare?
   Analizând femeile puternice din viața noastră, femeia leader, femeia independentă, am putea spune că frumusețea se traduce printr-un echilibru între interior și exterior, între starea de spirit și timpul alocat propriei persoane.
   Orice bărbat va admira energia unei femei care își pune in valoare calitățile, fără a căuta neapărat perfecțiunea și care știe ce așteptări are atât de la ea, cât și de la ceilalți.
   Fiecare femeie este frumoasă și își îngrijește frumusețea după cum o înțelege, indiferent că își îngrijește corpul prin sport, diete și produse naturale, sau apelând la un întreg ritual cosmetic.
   Îngrijirea tenului, pentru un aspect cât mai natural

   Primul aspect de care ne ocupăm, atunci când ne referim la ingrijirea personală, este aspectul tenului.

   De cele mai multe ori, în special pe perioada verii, căutăm produse eficiente, dar rapide și lejere. Numărul produselor cosmetice cu efect de acoperire se reduce, iar de cele mai multe ori apelăm la creme cu efect de curățare și de ingrijire.

   Produsele Dermacos își propun să redefinească frumusețea ca stare de bine, fericire, naturalețe și libertate, căutând în permanență substanțe active inovatoare. Ingredientele folosite în laboratoarele Dermacos schimbă modul de îngrijire și prin fiecare nou produs, caută să satisfacă toate nevoile pielii, să-ți ofere acea stare de bine pe care o cauți.

  În zilele cu agenda plină, care incep devreme si se termină târziu, încercăm să eliminăm cât mai mult din make-up, preferând un aspect mai natural, dar îngrijit. Creatorii produselor Dermacos știu asta, iar din acest motiv, una din substanțele care stă la baza cremelor de îngrijire Dermacos este complexul de Retinol. O substanță activă ce este acum văzut drept esențială în rutina de îngrijire a tenului, pentru că are potențialul de a trata probleme precum acneea și petele pigmentare și poate preveni apariția ridurilor.
   Pornind de la acest principiu, a luat naștere crema pentru pigmentarea tenului, Retinol Complex - Tratament împotriva petelor. Datorită substanței, active regenerarea tenului este accelerată, vitamina C va adăuga un plus de strălucire naturală, iar vitamina E va acționa asemeni unei creme SPF, protejând tenul de razele ultraviolete.
Retinol Complex - Tratament înpotriva petelor este un produs simplu, dar eficient, cu o textură ușoară și un parfum delicat dar remanent, ce se aplică zilnic pe tenul curat.
   
În funcție de gradul pigmentarii, tenul poate căpăta un aspect uniform chiar din prima zi de utilizare, iar după câteva aplicări poate înlocui crema BB. Avantajul alegerii de a trata ci nu de a acoperi, este cel al constanței. Nu de puține ori am consultat oglinda pe parcursul zilei pentru a verifica dacă fondul de ten mai este la locul lui, dacă aspectul tenului mai este uniform, și nu de puține ori ne-am dat un mic „refresh” pe parcursul zilei.
Dacă ți-a plăcut acest articol, împărtășește-l și cu prietenii tăi sau vizitează-ne pe pagina de Facebook 

Lasa un comentariu

Te rugam sa tii cont de faptul ca vom verifica toate comentariile inainte de a le face publice.