Stanjenită din cauza apariției mătreții? Scapă de aceasta cu ajutorul Șamponului normalizant anti-mătreață Keratin Complex.

Femeia activă și stresul cotidian, cauze ale apariției mătreții. 

 Am ales să fim independente, să avem o carieră de care să fim mândre. Însă nu de puține ori, în spatele unui zâmbet degajat se ascunde cel puțin un moment zilnic de stres.

   Limbajul trupului este un indicator valid al unei zile pline de provocări. Privindu-ne cu atenție colegii cu care lucrăm, sau pur și simplu oamenii cu care luăm contact zilnic, observăm că de cele mai multe ori, o stare de irascibilitate are consecințe directe asupra părului și asupra scalpului. Simplul gest de a ne scărpina în cap, ori de câte ori întâmpinăm o provocare pe care nu o putem rezolva pe moment, ne trădează starea. 

   Studiile de specialitate confirmă faptul că senzația de mâncărime la nivelul scalpului se datorează în mare parte și stresului, care, din nefericire, duce și la apariția mătreții sau chiar la cărerea excesivă a părului.

   De multe ori femeile își folosesc podoaba capilară pentru a-și exprima personalitatea, pentru a seduce sau pentru a convinge, pentru a se integra într-un grup sau pentru a se diferenția în mulțime. În acest joc, mătreața nu este de dorit.

   Deși ne jenăm de multe ori dacă aceasta apare, trebuie să știm că mătreața nu reprezintă întotdeauna semnul unei igiene necorespunzătoare. De cele mai multe ori, mătreața are o problematică de origine medicală sau hormonală.

    Mătreața este consecința unei descuamări anormale a epidermei scalpului și  este parte a unei afecţiuni foarte frecvente, cunoscută sub numele de dermatită seboreică. În traducere, la nivelul scalpului se formează cojițe mici, albe, care se desprind și cad în momentul pieptănării sau scărpinării. Aceste cojițe, din păcate, sunt vizibile și râmăn în păr la nivelul rădăcinii sau cad pe îmbrăcăminte, la nivelul umerilor. 

   Dermatita seboreică (mătreața) este o afecțiune des întâlnită, apare de multe ori la vârsta pubertății declanșată de o serie de hormoni și se diminuează, fără a dispărea complet, la vârsta a treia. 

   Potrivit statisticilor de specialitate, o treime din populația globului se confruntă cu această problemă dermatologică. Nu trebuie să te simți stânjenită, mătreața nu este un organism, ca păduchii, ci doar piele moartă acumulată în scalp.

Bine, păi și soluția?   

Din fericire, majoritatea cazurilor de mătreață pot fi tratate cu ajutorul unor șampoane de specialitate, profesioniste. 

   Cum prietenul la nevoie se cunoaște, echipa Dermacos vine acum cu o soluție ideală la problema ta. Folosind un complex de ingrediente purificatoare si antibacteriene care previn aparitia matreții, am creat un produs de uz extern, profesional, sub forma unui Șampon normalizant anti-matreață Keratin Complex. 

   Acesta purifică scalpul, curăță în profunzime și lasă părul moale, neted si mătăsos. Șamponul are un efect normalizator asupra secreției de sebum care provoacă mătreața. 

   Șamponul normalizant anti-matreață Keratin Complex este dedicat parului normal cu tendințe de ingrășare, celui gras sau cu matreață. 

!!! Atenție: dacă mătreață este însoțită de mâncărimi frecvente, roșeață la nivelul pielii scalpului sau chiar eczeme, aceasta poate fi cauzătă de o problemă dermatologică mai complexă și vă rugăm să vă adresați unui medic dermatolog specialist. 

Lasa un comentariu

Te rugam sa tii cont de faptul ca vom verifica toate comentariile inainte de a le face publice.