Keratin Complex, sampon profesional restructurant cu cheratina

Provocările unui păr lung

   M-am hotărât sa-mi las parul să crească în urmă cu 2 ani. Până atunci am experimentat tunsori, culori, am folosit zilnic placa de păr sau ondulatorul. Acțiuni care mi-au degradat părul fără să realizez. Nu-mi amintesc să-l fi avut mai lung de baza umerilor, fiind nevoită să-mi tai în permanență vârfurile arse.

   Părul este considerat un simbol al feminității și al eleganței. Lungimea, forma și culoarea spun multe despre personalitatea noastră.  Am admirat mereu femeile frumoase, cu părul lung și coafat îngrijit, care fac ca totul să pară ușor și natural.

   Ei bine, câte dintre noi spunem zilnic, măcar o dată, că ne stă groaznic părul? Sau că e greu de îngrijit și ne ia prea mult timp, și atunci adoptam coafuri scurte și lejere?

   Vârfurile despicate reprezintă una din principalele probleme cu care se confruntă femeia activă. Perierea excesivă a părului cât acesta este încă umed, tratamentele chimice și termice la care acesta este supus, împreună cu expunerea la soare sau la frig reprezintă doar câteva din cauzele cotidiene de degradare a părului.

   Când firele de păr se tocesc și se despică, ne rămân două soluții: încercăm jumătate din produsele cosmetice de pe piață, care promit refacerea integrală a structurii firului de păr, în paralel cu măștile homemade recomandate de prietena cea mai bună, ori ne facem programare la salonul cel mai apropiat pentru a ne scurta vârfurile.

În tot acest război cu firele de păr uscate cel mai bine este să abordăm o schemă simplă de îngrijire și tratare, pentru a evita chinuirea în exces al firului de păr și-așa devastat.  Pentru a putea restructura firul de păr este necesar să vedem ce anume a fost afectat.

    Una din componentele principale ale părului este keratina, o proteină specială ce se regăsete în păr, unghii și piele. Când părul este coafat in exces și supus factorilor externi (soare, vant, etc), keratina iși pierde calitatea originală, rezultând astfel un păr lipsit de elasticitate și greu de aranjat.

   Cel mai simplu și rapid ritual de îngrijire al părului, în special în zilele în care suntem pe fugă, este spălarea cu un șampon de calitate, apoi aplicarea unui balsam sau unei măști adaptată nevoilor părului.

Un produs care să rezolve ușor problema

   Dermacos propune un tratament complex cu keratină naturală sub forma unui șampon cu o formulă unică. Astfel, părul deteriorat și fragil, vopsit cu regularitate  își va găsi salvarea în gama Keratin Complex-Șampon restructurant cu cheratină.

sampon profesional cu cheratina

   Samponul restructurant  Keratin Complex este conceput pentru părul fragil, tratat chimic și deteriorat. Produsul are o formulă delicată care curătă părul fără a-l agresa. Acesta contine proteine de cheratină hidrolizată ce restructurează cuticula și conferă corporalitate și volum firului de păr.

   Produsul nu conține parabeni.

Folosit cu regularitate, părul este transformat și devine moale, suplu, strălucitor. Tratamentul cu cheratină din gama Keratin complex este recomandat personelor cu un păr agresat atât chimic cât și de factori naturali, 

Lasa un comentariu

Te rugam sa tii cont de faptul ca vom verifica toate comentariile inainte de a le face publice.