Echilibrează secreția naturală de sebum cu ajutorul Șamponului profesional pentru păr gras din gama Keratin Complex

Cum recunoști părul cu tendințe de îngrășare?

   Urbanism și poluare. Job, mâncat pe fugă sau la pachet. Autobuze, aglomerație, trafic, cumpărturi. Bani. 

   Banii sunt mărturii vii ale locurilor pe unde ne-au umblat mâinile, ale obiectelor pe care le-am atins, ale bacteriilor cu care intrăm zilnic în contact, fără să ne dăm seama. Banii sunt murdari la propriu, deoarece sunt atinși zilnic de zeci de mâini.

   Dar aceleași mâini intră în contact și cu părul. Ne jucăm cu părul, îl aranjăm în diferite poziții, ne potolim șuvițele rebele. Ne trecem mâna prin păr, des, aproape involuntar. 

   Dacă banii adună pe ei agenți bacterieni și reziduuri, de ce n-ar face-o și părul?

   Studiile de specialitate confirmă faptul că, deși se neglijează acest aspect, joaca şi trecutul mâinii prin păr duc la îngrăşarea părului. Pare un lucru nesemnificativ însă mâinile transpiră, au foarte multe substanţe, iar părul reacţionează prin îngrășare. Substanțele care se găsesc pe degete pot fi transferate pe păr cu foarte mare ușurință. 

   Îngrăgrășarea mult prea rapidă a părului este o problemă cu care se confruntă multe femei asemeni ție. Femei care îngrijesc o familie dar care au și o viață activă și o carieră. Femei pentru care contează să fii mereu îngrijită. 

   Părul gras are un aspect uleios, mai ales la rădăcină. Acest aspect nu înseamnă că te-ai certat cu apa și șamponul și că nu l-ai mai spălat de câteva zile, ba dimpotrivă , de multe ori îl speli zilnic. 

  De vină este și secreția excesivă de sebum. Toţi porii pielii noastre au câte o glandă sebacee, inclusiv scalpul. Aceste glande sebacee sunt răspunzătoare pentru menţinerea nivelului de hidratare prin producţia de sebum și conferă părului nostru acea strălucire naturală care îl face să pară frumos şi sănătos.

  Spălarea zilnică a părului sau folosirea de produse cosmetice care să mascheze, nu ajută, ci doar vor crea un ritual la care părul devine imun. Șamponarea excesiva a părului, mai ales dacă este facut cu produse nepotrivite nu face decât să accelereze îngrășarea lui. 

   Atfel, încercarea de a degresa părul mai mult și mai repede are drept efect stimularea glandelor sebacee de a produce si mai mult sebum și îți degradează restul firului de păr.

Echilibru pentru păr cu un șampon adecvat

   Nu doar tu ai nevoie de echilibru în viața ta, ci și părul tău. Ai nevoie de un șampon care curăță și purifică, dar, în același timp, echilibrează scalpul și hrănește firul de păr. 

   Poate că bărbatul perfect nu există, însă cu siguranță există un șampon perfect, exact așa cum își dorește orice femeie. 

   Gama Keratin Complex este concepută special pentru femeile care acordă atenție aspectului exterior și care își doresc un păr sănătos și cu personalitate. 

            

   Samponul echilibrant pentru par gras Keratin Complex curăță în profunzime și eliberează părul de excesul de sebum, însă ingredientele Ingredientele de curățare sunt delicate, astfel că nu vor agresa cuticula. Atunci când cauți cel mai bun șampon pentru păr gras ia în considerare unul care să conțină și extract de lamâie

Samponul echilibrant pentru par gras Keratin Complex  lasă părul moale și mătăsos, fără impurități, reziduuri de la produsele de sytling sau grasime. Aplică la rădăcină și masează delicat. Clătește cu apă caldă și finiseaza cu un jet de apă rece pentru a inchide porii.
 

Lasa un comentariu

Te rugam sa tii cont de faptul ca vom verifica toate comentariile inainte de a le face publice.