Solicitați informații despre întâlnire și convenție

Întâlnire casuală. casual encounter - Traducere în română - exemple în engleză | Reverso Context

femei din buşteni

Having a conversation about keeping it casual. Să ai o conversație de cum să rămână ocazional. I'll make spaghetti and we'll just keep it real casual. Voi face spaghete și vom doar păstrați-l ocazional reală.

Adăugați în lista de dorințe Instalați Joyride este prima aplicație de întâlniri care a fost creată special pentru a descoperi persoane single într-un mod jucăuș. Întâlnirile azi sunt grele. Trebuie să alegi poza perfectă, ai o mulțime de potriviri cu care nu vorbești niciodată. Sau mai rău, nu primești răspunsuri când încerci să inițiezi o conversație. Întâlnirile online au devenit plictisitoare.

Summer linen suit Costum de vară lejer Obișnuitdar clasic. So let's just say something casual, like Deci hai să spunem ceva obișnuitde genul I'm sensing a-a more than casual inquiry. Îmi pare că simt mai mult decât o întrebare întâmplătoare.

Traducere "casual" în română

It can be a casual meet. Poate a fost o intalnire intamplatoare.

J. Krishnamurti - Saanen 1980 - Public Talk 6 - The ending of sorrow brings love and compassion

There's nothing wrong with a little casual conversation. Nu este nimic greșit în a avea o mică conversație obișnuită.

  1. casual encounter - Traducere în română - exemple în engleză | Reverso Context
  2. Madeleine will assume he's the result of some sordid casual encounter.

They only needed cover against casual readers. Au nevoie doar de o acoperire pentru cititori ocazionali.

Solicitați informații despre întâlnire și convenție

It's a casual thing, and it's actually ended. E o chestie întâmplătoare și de fapt s-a încheiat.

Am decis amândoi să descărcăm Tinder și să vedem ce se întâmplă. Fără aplicație, poate că nu ne-am fi întâlnit niciodată și nu am mai fi pornit în călătoria asta minunată și surprinzătoare. Mulțumim că ne-ați adus împreună, pe noi și pe alte cupluri din întreaga lume.

I tell you - it is strange Îți spun, este ciudat cât de obișnuit se poartă toți. You'll see a wide variety of women's casual bags.

Veți vedea o mare varietate de saci ocazionali femei.

Glisează la dreapta

Friends of circumstance, casual acquaintances, loved ones. Prieteni de circumstanță, ocazionali cunoștințe, cei dragi.

Intalnirea femeii Hydra

It was just a casual arrangement. A fost doar un aranjament ocazional. There's nothing less casual than the keep-it-casual conversation.

Senior Aquitaine Dating Site

Nu e nimic mai puțin ocazional decât o conversație ocazională. Even instituting casual Fridays every day. Chiar instituționalizând vinerea ocazională în fiecare zi.

Traducere "casual encounter" în română

Especially families are delighted with the casual trip. Mai ales familiile sunt incantati cu călătoria ocazional. Like high energy, urban exterior Ca energia înaltă, exteriorul urban The share of work for OGA in terms of annual work units is compulsory for all categories întâlnire casuală labour except casual labour both întâlnire casuală casual UC and paid casual PC labour.

Cota de lucru pentru AAL în termeni de unități anuale de muncă este obligatorie pentru toate categoriile de mână de lucru, cu excepția mâinii de lucru ocazionale atât mână de lucru ocazională neplătită UC, cât și mână de lucru ocazională plătită PC.

You're so casual about it.

Vorbești atât de normal despre asta, adică We agreed to keep this casual. Am fost de acord să păstreze această casual.

caut femei divortate năsăud do please

Dating Longueuil gratuit posibil inadecvat Elimină filtrul Exemplele au rolul de a te ajuta să traduci cuvinte sau expresii corect si adaptat la context.

Nu sunt selectate sau validate manual, întâlnire casuală pot conține termeni inadecvați. Te rugăm să raportezi exemplele pe care le consideri inadecvate.

femei frumoase din Brașov care cauta barbati din Oradea

Traducerile vulgare sau colocviale sunt în general marcate cu roșu sau cu portocaliu. Înregistrează-te pentru a accesa mai multe exemple Este simplu și gratuit Nici un rezultat pentru acest întâlnire casuală.

Dating femeie pentru rela ii romantice

Propune un exemplu.