Asistenţă de urgenţă

Modul britanic

Conținutul

  Studiul care a schimbat modul Marii Britanii de a lupta împotriva coronavirusului Inițial, guvernul Boris Johnson voia să aplice strategia încetinirii răspândirii epidemiei de coronavirus, nu stoparea acesteia, cu obiectivul atingerii imunităţii la nivelul comunităţii.

  Conform simulărilor, în cel mai grav scenariu, bilanţul pandemiei ar putea genera 2,2 milioane de decese în Statele Unite şi peste Niciun studiu nu a detaliat atât de complet transmiterea virusului în rândul locuitorilor din Marea Modul britanic şi SUA, presiunile extreme exercitate asupra sisemelor medicale sau eficienţa limitată a măsurilor individuale de măsurare a progreselor.

  Ca orice simulare, Modul britanic se bazează pe anumite premise.

  În cadrul membrilor CoalițieiMarea Britanie a fost cea care a finanțat războiul împotriva lui Napoleon din care a ieșit marea învingătoare. Datoria a fost rezolvată pe plan intern datorită economiei britanice solide și a solidității Băncii Angliei. A luat măsuri de siguranță pentru a-și asigura hegemonia continentală, să-și conserve statutul de mare putere navală, să-și asigure controlul asupra căilor de navigație, să mențină controlul asupra principalelor rute de navigație oceanică, să mențină controlul asupra coloniilor, să sprijine regimurile liberale și să nu se lase antrenată în diverse sisteme de alianța de pe continentul european, doriind menținerea păcii. Pentru a menține un preț ridicat la grâul britanic, Parlamentul Britanic a aprobat în un tarif împotriva importurilor, cunoscut Modul britanic Legea Cerealelor Corn Lawsînsă prețul ridicat al pâinii a provocat rebeliuni.

  Mulţi factori rămân necunoscuţi echipei de cercetare conduse de profesorul Neil Ferguson, care săptămâna aceasta s-a îmbolnăvit şi are simptome de coronavirus. Dar chiar şi prin această abordare prudentă, concluziile sunt brutal de dure: liderii democratici se confruntă doar cu opţiuni teribile în lupta pentru salvarea vieţilor, notează FTpotrivit Mediafax.

  Pentru mai multe informații despre această metodă, citiți sfinanțarea impactului social. Reconectările este un serviciu personalizat care are ca scop reducerea singurătății și izolării sociale în Worcestershire.

  În scenariul unei epidemii fără restricţii, opt din zece oameni ar fi infectaţi, iar bilanţul riscă să ajungă la Estimările pornesc de la ponderea spitalizărilor constatată în Italia. Cercetătorii cred că paturile pentru pacienţii în stare critică vor fi epuizate în a doua săptămână a lunii aprilie.

  Modul britanic

  În vârful epidemic, pentru fiecare 30 de pacienţi în stare critică, doar unul va putea fi tratat adecvat. Statele Unite şi Marea Britanie au început prin măsuri de atenuare a impactului epidemiei, încercând să extindă capacităţile de tratare a persoanelor aflate în stare critică.

  Modul britanic

  Dar, chiar presupunând că vor fi trataţi toţi pacienţii, cercetătorii de la Colegiul Imperial din Londra cred că strategia s-ar putea solda cu Aplicarea unor restricţii sociale mai dure ar putea genera o diferenţă majoră. Măsuri de acest fel pot încetini răspândirea epidemiei, aducând numărul pacienţilor în limitele cu care spitalele pot lucra.

  Brexit: Cum să călătoriți în Marea Britanie? Distribuiți: Distribuie Trimiteți prin e-mail Ultima actualizare: Ce s-a schimbat și ce s-ar putea schimba cu privire la călătoriile spre Anglia, Țara Galilor, Scoția și Irlanda de Nord? Ce se schimbă după Brexit? Marea Britanie și-a încheiat raporturile cu toate instituțiile Uniunii Europene.

  Studiul nu estimează însă costurile: loviturile devastatoare asupra economiei, consecinţele pentru bunăstarea generală sau ratele de mortalitate ale altor boli. Acest lucru generează problema importantă dacă sau cu ce preţ astfel de restricţii de circulaţie ar putea fi menţinute de orice guvern din Occident. În plus, în lipsa unui vaccin, imediat ce vor fi suspendate cele mai dure restricţii, un al doilea val de infecţii ar fi de aşteptat.

  Modul britanic

  Depistarea contactelor persoanelor infectate şi efectuarea intensivă de analize - aşa cum a procedat Coreea de Sud - pot contribui la extinderea măsurilor de limitare a răspândirii bolii, la fel cum ar putea avea eficienţă tehnologia, dacă sunt eliminate preocupările privind drepturile Modul britanic.