Fete din ARAD | Anunturi matrimoniale cu fete din Arad | dermacos.ro

Fete arad

fete arad Femeia care cauta un barbat in Montreal

Şase adolescente, dintre care trei băute, s-au bătut în Parcul Europa din Arad 19 iulie Reactualizat la: 1 ianuarie Cele șase fete au vârste cuprinse între 12 și 14 ani.

Se pare că trei dintre ele au consumat o sticlă de vodcă amestecată cu bere.

fete arad Cauta i prieteni Man

Cinci dintre fete au fost filmate de arădenii din parc cum o bat pe a șasea. Scris de Valentin Goran - Cele șase fete au vârste cuprinse între 12 și 14 ani. Trimite articolul X Arad.

fete arad Dating site 3 zile gratuit

Incidentul a avut loc sâmbătă, 18 iulie. Conform informațiilor noastre, fete arad dintre tinere au consumat o sticlă de vodca Stalinskaya amestecată cu bere. Semnalul a fost dat de arădenii prezenți la incident prin dispeceratul poliției locale, când a fost solicitată prezența unui echipaj aflat în vecinătatea Parcului Europa, unde cinci fete cu vârste între 12 și 14 ani o agresau pe o a șasea.

fete arad Putem flirta la locul de munca

La fața locului se aflau zeci de copii, dintre care unii au și înregistrat scena pe telefoanele mobile. Una dintre înregistrări a fost pusă la dispoziția polițiștilor locali cu atribuții de ordine publică de către cei care au aplanat conflictul. Conform datelor deținute de DGPL, părinții fetei agresate vor depune plângere penală.

Barbat batut de o femeie in strada la Arad